Geamantanul cu ganduri Rotating Header Image

O poveste cu-n pisic

Toata lumea ii iubeste pe mama, pe tata, pe unchiul si bunica, pacea mondiala, si apusurile de soare. Si eu le iubesc pe toate astea dar in plus il iubesc si pe “mieunel”.

Pe numele lui Stanford, si “Strudelicu” si “Babicu” si “Burdihanu” si inca de vreo trei ori pe atatea, “mieunel” a intrat in sufletul meu cu aproape doi ani in urma, cand avea 3 luni, sub 3 pounds si o gura mare de se facea auzit in tot adapostul de animalute parasite, ce i-a gazduit primele zile de viata.

Nu l-am putut lua de prima data ca nu “tragea” suficient la cantar, asa ca a trebuit sa asteptam sa “lucreze” la castigarea ounce-lor lipsa. A facut tot ce a putut el mai bine, a mancat de parca era ultima zi din viata lui, dar n-a fost de prea mare ajutor. Dupa ce l-au cantarit si l-au pus inapoi in cusca la ingrasat, s-a dus, bietul, si a facut un caca lung, spunandu-ne din privire:”Am tinut cat am putut dar a fost degeaba…” Asa m-am indragostit eu de mitzucul meu.

De ce Stanford? Pai a ajuns la adapost cu inca doi fratiori pe care i-au numit Harvard si Yale. Ne-a placut cum suna si am hotarat sa-i pastram numele. Ne gandim ca intr-o zi va ajunge “mare”.

 

 

 

...

 

 

...

 

 

...

 

 

...

3 Comments

  1. Mike says:

    Sid and I were best friends for 18 years, and I miss him quite a lot. Stanford, though, has his own place in my heart, and proves that love is infinite, because I love him as much as I ever loved Sid, and that just means there is twice as much love, not that any of the love I have for Sid is diminished in anyway.

  2. Bobiţa says:

    It’s the same with me and Maca.

  3. ELF says:

    cred ca Maca ar fi foarte gelosa sa vada la ce rang sant ridicati unii ….. dar ochi care nu se vad ……… oricum si farama de dragoste care a mai ramas e buna , noi nu santem foarte pretentiosi .

Leave a Reply